۵ تکنیک موثر در افزایش فروش حضوری


ارتباط در تمامی لحظات زندگی ما متبلور شده است، شاید بتوان گفت که ما در بیشتر مواقع به نوعی مشغول فروش و یا حتی افزایش فروش هستیم؛ فروش زمان، فروش مهارت، فروش حس، متقاعد کردن افراد و یا درنهایت فروش کالا یا خدمات. پژوهش ها نشان میدهند که ۷۰ تا ۷۵ درصد از وقت هر فرد صرف برقراری ارتباط با دیگران میشود.

باید به این نکته توجه کرد که صرفا بیشتر و روان تر صحبت کردن، منجر به افزایش فروش یا برقراری ارتباط بهتر نمیشود، بلکه مهارت برقراری ارتباط موثر شامل نکاتی است که باید به دقت رعایت شوند. در اینجا به ۵ نکته کلیدی در برقراری ارتباط موثر و افزایش فروش در ملاقات های حضوری اشاره میکنیم (پیشنهاد میکنیم مقاله آیا بازاریابی تلفنی جوابگو است؟ را مطالعه کنید):

۱- ظاهر کاملا آراسته و مرتب داشته باشید

یکی از مهمترین نکات در افزایش فروش حضوری، داشتن ظاهری۵ تکنیک موثر در افزایش فروش حضوری آراسته و مناسب است که نمایانگر شخصیت یک فروشنده حرفه ای باشد. لزوما نیاز نیست که لباس گران قیمت به تن کنید، بلکه باید کاملا اراسته و مرتب باشید. لباسها کاملا اتو کشیده و کفش ها واکس زده باشند. همچنین ظاهر آراسته و پوشش مناسب به افزایش اعتماد به نفس شما نیز کمک میکند و جایگاه شما را در نزد خریدار ارتقاء میدهد و همینطور به شما اعتبار می بخشد.

۲- اعتماد به نفس و قدرت بیان را جدی بگیرید

با اعتماد به نفس و با صدای بلند صحبت کنید. شمرده و محکم حرف بزنید. نشان دهید که به موضوع مورد بحث تسلط دارید و قادر هستید از محصول یا خدمت مورد ارائه خود دفاع کنید. صاف بایستید و ژست های اقتدارآمیز بگیرید. از کلمات و عبارات مناسب و متنوع برای تشریح ویژگی های محصول خود استفاده نمایید.

 

۳- سوالهای باز مطرح کنید

شاید برای هر مشتری یا خریدار دشوار باشد که به صحبت های ممتد یک فروشنده آماتور یا حتی حرفه ای با دقت گوش دهد. پس گفتگو را تعاملی کنید و خریدار را در مکالمه خود مشارکت دهید. سوالهای مناسب مطرح کنید تا توجه مشتری از موضوع مورد مذاکره منحرف نشود و با شما همراه باشد.

 

۴- لبخند بزنید

۵ تکنیک موثر در افزایش فروش حضوری

چهره باز و گشاده و یک لبخند ملایم به شما کمک میکند که زودتر با طرف مقابل خود ارتباط برقرار کنید. پس از این تکنیک ساده برای افزایش تاثیر مثبت خود در ارتباط با مشتری استفاده نمایید.

 

۵- سکوت طلایی فراموش نشود!

پس از مطرح کردن سوالات و شنیدن پاسخ ها، نظرات، علایق و نیازهای واقعی مشتری، قدری به او فرصت دهید تا بتواند انتظارات و خواسته های خود را با ویژگی های محصول یا خدمات مورد ارائه شما تطبیق دهد. در این زمینه شما هم میتوانید به او کمک کنید و به نکات موثری اشاره نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *